Skaboard-realiste-loje

Skaboard realiste lojë

Qëllimi i lojës është për të shënuar sa më shumë pikë të jetë e mundur duke kryer truket.

Kontrollet.

  • : Forward.
  • : Brake.
  • dhe.: Leviz.
  • : Jump.
  • : Marrja shifra.

78% love këtë lojë
Të gjitha lojrat