Loje-skateboard-ne-qytet

Lojë skateboard në qytet

Ecni veten në rrugë dhe kanë stunts fun bërë me skateboard tuaj ..

Kontrollet.

  • : Shko dhe të bëjë truket.
  • : Marrja shifra.

50% love këtë lojë
Të gjitha lojrat