Skate-pa-pagese-loje-ne-city

Skate Pa pagesë lojë në City

Luaj si një patinator dhe të marrim të gjitha onions skuqura që janë në rrugë.
Të kujdesshëm për të mos merrni goditur nga një makinë.

Kontrollet.

  • ,.,.,.: Leviz.

100% love këtë lojë
Të gjitha lojrat