Kursi-pengese-ne-skate

Kursi pengesë në Skate

Zgjidhni një karakter dhe ndihmon për të shmangur pengesat.
Përdorni tastet e mëposhtme për të luajtur:.

Kontrollet.

  • dhe.: Leviz / li>.
  • : Shko (përdorur një kombinim të çelësat arrow për të bërë stunts.)

100% love këtë lojë
Të gjitha lojrat