Скејтборд-игра-во-градот

Скејтборд игра во градот

Прошетка се на улиците и да се забавуваат прави акробации со вашиот скејтборд ..

Контроли.

  • : Скок и да трикови.
  • : Изработка фигури.

50% сакам оваа игра
Сите игри