Реална-игра-skaboard

Реална игра Skaboard

Целта на играта е да се освојат што е можно повеќе поени од вршење трикови.

Контроли.

  • : Препрати.
  • : Сопирање.
  • и.: Премести.
  • : Скокни.
  • : Изработка фигури.

78% сакам оваа игра
Сите игри