Онлајн-игра-скејт

Онлајн игра скејт

Забавно да се прават трикови со вашиот скејтборд.

Контроли.

  • : Потпрен напред.
  • : Потпрен наназад.
  • : Водење акробации.

50% сакам оваа игра
Сите игри