Пречка-се-разбира-во-скејт

Пречка се разбира во скејт

Изберете лик и им помага за да се избегне пречки.
Користете ги следните копчиња да се игра.

Контроли.

  • и.: Премести / li>.
  • : Скок (се користи комбинација на копчињата со стрелки да се направи акробации.)

100% сакам оваа игра
Сите игри